Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΒΑΜΒΑΚΟΠΙΤΑ ΑΝΤΙ ΣΟΓΙΑΣ?

Η βαμβακόπιττα αποτελεί παράγωγο του βαμβακόσπορου και προέρχεται κατά τη διαδικασία έκθλιψης του.

Προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας λόγω του συνδυασμού πρωτεϊνών και  βαμβακελαίου που περιέχει.Παράγεται από βαμβακόσπορο που δεν είναι γενετικά τροποποιημένος και έχει την μορφή πλακούντα (κέικ).
Είναι μια φυσική πηγή πρωτεϊνης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της σαν ζωική τροφή ή σαν συστατικό σε ζωική τροφή, σε συνδυασμό με άλλες ουσίες και ζωικές πρωτεϊνικές πηγές τροφών για να ολοκληρώσει μια ισορροπημένη ζωική διατροφή.Το χρώμα πρέπει να είναι απαλό χρυσό. Όσο σκοτεινότερο το χρώμα τόσο χειρότερη η ποιότητα (σημαίνει ότι περισσότεροι "καμμένοι" σπόροι περιλήφθηκαν στους σπόρους που χρησιμοποιήθηκαν για να παραχθεί αυτή η βαμβακόπιτα). Με ένα επίπεδο πρωτεΐνης του 24-26%, η βαμβακόπιτα είναι μια μεγάλη πηγή ενέργειας και θρεπτικής αξίας καθώς και μία πρώτης τάξεως ζωοτροφή για τα μηρυκαστικά.Η βαμβακόπιτα είναι επίσης μια άριστη πηγή αζώτου βραδείας αποδέσμευσης, φωσφόρου, καλίου, και πολλών ιχνοστοιχείων.
ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
 Επιχειρήσεις που πωλούν τρόφιμα για το βοοειδή κρεατοπαραγωγής και κυρίως τα γαλακτοκομικά βοοειδή, πρόβατα, αίγες, επιχειρήσεις που παράγουν ζωικά τρόφιμα.Είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες και είναι μια άριστη και θρεπτική τροφή για τα βοοειδή βόειου κρέατος, τα γαλακτοκομικά βοοειδή, τα πρόβατα, τις αίγες, τα άλογα και τα μουλάρια

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 ΥΓΡΑΣΙΑ 5,5 - 7,2

2. ΛΑΔΙ 5,5 - 7,5

3. ΑΞΩΤΟΥΧΕΣ ΟΥΣΙΕΣ 25,5 - 29,5

4. ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΞΩΤΟΥ ΟΥΣΙΕΣ 29,0 - 32,0

5. ΙΝΕΣ  18,0 - 21,5

6. ΤΕΦΡΑ  4,8 - 6,0

7. ΓΚΟΣΥΠΟΛΗ 0,03 - 0,08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr