Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΤΟΥΡΚΙΑ περισοοτερο σογιαλευρο λιγοτερη σογια

Η Ουκρανία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο των εξαγωγών σόγιαλευρου προς την Τουρκία. Ο ηγέτης στην επεξεργασία της σόγιας στην Ουκρανία η PROTEIN PRODUCTION   είχε εποικοδομητικές συζητήσεις με εκπροσώπους της τουρκικής αγοράς κατά τη διάρκεια του συνεδρίου "ουκρανική σόγιας στην αγορά  2012" (16 - 18 Μάιος 2012, Γιάλτα).
Ως κύριος λόγος για την ανάπτυξη  των εξαγωγών προς την Τουρκία,η PROTEIN PRODUCTION "υπογράμμισε την επέκταση των εγκαταστάσεων τους επεξεργασίας ελαιούχων σπόρων τον Σεπτέμβριο του 2012 σε 250 τόνους/ημερα έναντι 100 τόνων  προηγουμένως. Επιπλέον,  η PROTEIN PRODUCTION λειτουργεί ασταμάτητα όλο το χρόνο, και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για τη μεταποίηση, αγοράζονται μόνοαπό  αξιόπιστους προμηθευτές .Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου "ουκρανική αγορά σόγια" κ. Ertekin Ιμπραήμ, συντονιστής εξωτερικού εμπορίου  σημείωσε ότι η Ουκρανία θα πρέπει να στραφει προς τις εξαγωγές του αλεύρου σόγιας αντί της σόγιας, προκειμένου να διατηρήσει το μερίδιό της στην αγορά της Τουρκίας στη νέα σεζόν. Πράγματι, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012 οι εισαγωγές των σογιάλευρων στην Τουρκία  τριπλασίασιαστηκαν  στο επίπεδο των 318 τόνων /μερα σε σχεση με την  την ίδια περίοδο το 2011. Παράλληλα, οι εισαγωγές σόγιας μειωθηκαν κατά 20% μείωση σε σύγκριση με το 2011.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr