ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΦΥΤΑ·  ΤΡΙΦΥΛΛΙ
·  ΜΗΔΙΚΗ
·  ΛΟΛΙΟΥΜ
·  ΒΙΚΟΣ
·  ΜΙΓΜΑ ΛΕΙΜΩΝΑ
·  ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ
·  ΣΟΡΓΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ


KHΠEYTIKA

αλλο μπαρμπα σταθης και αλλο μπαρμπας  σταυρος ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

·  ΑΡΑΚΑΣ
·  ΚΟΥΚΙΑ
·  ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΑ
·  ΣΠΑΝΑΚΙ
·  ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑ
·  ΜΑΡΟΥΛΙΑ
·  ΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΗ  ·  ΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΗ (CLUSTER TYPE)
·  ΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΛΑΔΕΥΟΜΕΝΗ (ΥΠΑΙΘΡΙΑ)
·  ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΑΣΚΑ ΚΙΤΡΙΝΗ (ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ BLOCKY)
·  ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΑΣΚΑ (BLOCKY DOLMA)
·  ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΕΡΑΤΟ (ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ)
·  ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ (RED KAPYA)
·  ΜΠΡΟΚΟΛΑ
·  ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ
·  ΛΑΧΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ
·  ΛΑΧΑΝΟ ΛΕΥΚΟ
·  ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΥΠΟΥ ZUCCHINI
·  ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΝΤΟ
·  ΠΕΠΟΝΙΑ
·  ΚΡΕΜΜΥΔΙ
·  ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ LAMUYO
·  ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ

ΦΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ


ΚΡΙΘΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΜΟΥΤΣΟ,ΚΟΡΙΝΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

· 


ΚΡΙΘΑΡΙ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΤΙΜΗ €/kg

PLESANT: Χειμωνιάτικη ποικιλία εξάστοιχου κριθαριού με πολύ υψηλές αποδόσεις. Οι παραγόμενοι σπόροι είναι άριστης ποιότητας και προτιμούνται από τις ζυθοποιίες. Είναι το πρώτο καλλιεργούμενο κριθάρι στην Ευρώπη.

Σάκος 40kg
ARDA: δίστοιχο χειμωνιάτικο κριθάρι ύψους 80-85 cm με πολύ καλό αδέλφωμα και ευρεία προσαρμοστικότητα. Είναι ιδιαίτερα παραγωγικό με μεγάλους σπόρους κατάλληλους για κτηνοτροφική χρήση. Έχει πολύ καλή αντοχή στο ψύχος και τις ασθένειες. Ενώ διαθέτει και καλή αντοχή στο πλάγιασμα.

Σάκος 40kg


NURE R2

Σάκος 40kg
· 

ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ  
ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
MERIDIANO: μεσοπρώιμη ποικιλία σκληρού σίτου με σταθερά υψηλό δυναμικό παραγωγής, και μεγάλη προσαρμοστικότητα σε όλους τους τύπους των εδαφών. Διακρίνεται για την αντοχή της στο ψύχος το χειμώνα και κατά τη διάρκεια του ξεσταχυάσματος, το πλάγιασμα, τις ασθένειες  και τη ξηρασία. Είναι φυτό μέσου ύψους με καφέ άγανα και δίνει καρπό με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά για την παραγωγή ζυμαρικών, αλεύρων και ζωοτροφών λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη (13-15%).
Ειδικό βάρος σπόρου: 82-85 kg/hl.
    


Σάκος 50kg και 25kg
SIMETO: πρώιμη ποικιλία σκληρού σίτου με μεγάλη προσαρμοστικότητα σε όλους τους τύπους εδαφών. Φυτό με μέτριο ύψος (80-85 cm) με επιμήκη, μέτριο στάχυ με μαύρα άγανα. Ο σπόρος του είναι επιμήκης και μεγάλος με ειδικό βάρος 78-82 kg/hl.
Βάρος 1000 σπόρων 36-39 gr. Χαρακτηρίζεται για τη σταθερά υψηλή του παραγωγικότητα, την άριστη αντοχή του στο πλάγιασμα και  τη μεγάλη του αντοχή σε ξηροθερμικές συνθήκες.

Σάκος 50kg και 25kg
BRONTE: μεσοπρώιμη ποικιλία σκληρού σίτου με υψηλό δυναμικό παραγωγής και καλή ποιότητα καρπού. Φυτό μέσου ύψους (80-90 cm) με στάχυ συμπαγή με παράλληλες γραμμές σπόρων και καστανά άγανα. Έχει πολύ καλή αντοχή στο ψύχος, το πλάγιασμα και τις ασθένειες. Ο σπόρος έχει καλό ειδικό βάρος (78-82 kg/hl) είναι επιμήκης και έχει λευκοκίτρινο χρώμα.

Σάκος 25kg
IRIDE: μεσοπρώιμη ποικιλία σκληρού σίτου με εξαιρετικά υψηλό δυναμικό παραγωγής ιδιαίτερα σε γόνιμα εδάφη. Φυτό μέσου ύψους (82-90 cm) με πολύ καλό αδέλφωμα. Σπόρος επιμήκης μεγάλου ειδικού βάρους (84-86 kg/hl) και στάχυς με πολλά σκούρα καφέ άγανα. Παρουσιάζει καλή αντοχή στο κρύο, το πλάγιασμα και τις ασθένειες (ωίδιο, μαύρη σκωρίωση και σεπτόρια) και έχει αξιοπρόσεκτη αντοχή στη ξηρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες.
Παράγει καρπό πολύ καλής ποιότητας  με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη ενώ έχει yellow index (‘bMinolta) αρκετά υψηλό (22-24).
Σάκος 50kg και 25kg
QUADRATO: μέσο-όψιμη ποικιλία σκληρού σίτου με φυτό όρθιο που φέρει ανοιχτόχρωμα βράκτια που καταλήγουν σε μακριά μαύρα άγανα.  Έχει υψηλό δυναμικό παραγωγής ιδιαίτερα σε πλούσια βαθιά εδάφη. Φυτό μέσου ύψους (76-90 cm) με εξαιρετική αντοχή στο πλάγιασμα και τις ασθένειες που δίνει εξαιρετικής ποιότητας καρπό για τη βιομηχανία ζυμαρικών.
Σπόρος μεγάλος και επιμήκης με έντονο χρώμα κεχριμπαριού και μεγάλο ειδικό βάρος (78-88 kg/hl).
Ανθεκτικό στο εύκολο άσπρισμα μετά από βροχές.

Σάκος 50kg και 25kg
KΟΣΜΟΝΤΟΥΡ: πολύ πρώιμη ποικιλία σκληρού σίτου (ασπραγάνι) με άριστα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και μεγάλη προσαρμοστικότητα σε ποικίλα εδαφοκλίματα. Αποτελεί άριστη πρώτη ύλη για  σιμιγδάλι (βιομηχανία ζυμαρικών), αλεύρι (μύλοι) αλλά και για τη παραγωγή ζωοτροφών (υψηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνών).
Σάκος 50kg
GREKALE: πρώιμη ποικιλία σκληρού σίτου με υψηλό δυναμικό παραγωγής και πολύ καλής ποιότητας καρπό. Έχει υψηλότατο yellow index, καλή περιεκτικότητα σε γλουτένη και αρκετά υψηλές πρωτεΐνες. Φέρει μαύρα άγανα και έχει πολύ υψηλή αντοχή στο πλάγιασμα και τη καφέ σκωρίωση.
Σάκος 25kg
LEVANTE: μέσο-όψιμη ποικιλία σκληρού σίτου με σταθερό και υψηλό δυναμικό παραγωγής. Φέρει άσπρα άγανα και επιδεικνύει μεγάλη προσαρμοστικότητα σε διάφορες εδαφοκλιματικές συνθήκες. Δίδει άριστης ποιότητας σιμιγδάλι χαρακτηριστικό που εκτιμάται ιδιαίτερα από τη βιομηχανία ζυμαρικών. Έχει πολύ καλή αντοχή στο πλάγιασμα και τη καφέ σκωρίωση.
Σάκος 25kgΚΑΖΑΝΟΒΑ R2
Σάκος 50kg


ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ

ΣΙΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
ΙΔΙΟΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΛΕΥΡΟΠΟΙΗΣΙΜΟΣ  ΜΑΛΑΚΟΣ ΣΙΤΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ  ΤΡΟΦΕΟΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΤΙΜΗ
€/kg

BILANCIA: πρώιμη ποικιλία μαλακού σίτου ευρείας προσαρμοστικότητας που χαρακτηρίζεται από μία υψηλή και σταθερή σοδειά. Φυτό με μέτριο-χαμηλό ύψος με στάχυ λευκό και σπόρο μεγάλου ειδικού βάρους κόκκινου χρώματος. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στο πλάγιασμα και αντέχει  στον παγετό. Έχει πολύ καλή ανθεκτικότητα στο ωίδιο, τη σκωρίωση και τη σεπτορίωση. Έχει άριστα αρτοποιητικά χαρακτηριστικά.Σάκος 50kg
GENESI: μέσο-όψιμη ποικιλία μαλακού σταριού που χαρακτηρίζεται από ευρεία προσαρμοστικότητα σε ποικιλία περιβαλλόντων. Έχει πολύ καλή ανθεκτικότητα στο ψύχος και αξιόλογη αντοχή στις εαρινές ασθένειες. Φυτό μέσο-υψηλού ύψους με στάχυ χωρίς άγανα και κόκκινο σπόρο. Έχει καλό σθένος βλάστησης και υψηλές απαιτήσεις εαρινοποίησης για αυτό συστήνεται η κανονική ή η πρώιμη σπορά. Δίνει αλεύρι πολύ καλής ποιότητας με ισορροπημένο P/L και καλό W.Σάκος 50kg
MORO: πολύ πρώιμη ποικιλία μαλακού σίτου εξαιρετικού και σταθερού δυναμικού παραγωγής με μεγάλη προσαρμοστικότητα. Έχει στάχυ εξαιρετικής γονιμότητας με πολυάριθμα σταχύδια που φέρουν ανοιχτόχρωμα άγανα. Έχει καλά αρτοποιητικά χαρακτηριστικά.
Σάκος 50kg


TIGRE R2

Σάκος 50kgΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
ΥΒΡΙΔΙΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΣ 50000 ΣΠΟΡΟΩΝ
DK440
DKC4626
DKC5143
DKC4964
DKC5170
DKC3511
DKC4685
DKC4490
DKC5276
DKC4995
DKC4590
DKC5190
DKC5007
ΥΒΡΙΔΙΑ MAΪSADOUR

·  ΥΒΡΙΔΙΑ CAUSSADE


ΒΑΜΒΑΚΙ·  ΗΛΙΑΝΘΟΣ CAUSSADE·  ΕΛΑΙΟΚΡΑΜΒΗ


ΓΚΑΖΟΝ

·  Festuca arudinacea
·  ΜΙΓΜΑΤΑ
·  ΒΕΡΜΟΥΔΑ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr