Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

EWOS τώρα εκατομμυριούχος ζωοτροφών
/ / 2 Δεκ. 2011
Παγκόσμια υδατοκαλλιέργειας εταιρεία, EWOS γιορτάζει φθάνοντας το ένα εκατομμύριο τόνους της παραγωγής ιχθυοτροφών σε ένα έτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
EWOS προμηθευτής ιχθυοτροφών έχει δει τις πωλήσεις των ζωοτροφών αυξάνονται σύμφωνα με την αύξηση της ζήτησης για ψάρια ιχθυοτροφείου σε όλο τον κόσμο, και έχει την πεποίθηση της συνεχιζόμενης επιτυχίας.



συμφωνα με τον Sveidqvist, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε ως διευθυντής μάρκετινγκ της EWOS Ltd,στο υποκατάστημα της EWOS, του Ηνωμένου Βασιλείου είπε: «Όταν έφτασα στο Westfield, το καλοκαίρι του 1988 μου είπαν ότι θα μπορούσαμε να φθάσουν 15.000 τόνους παραγωγής ζωοτροφών ανά έτος για πρώτη φορά, που φαινόταν ένα τεράστιο ποσό.

"Κάναμε 15.000 τόνους και είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι σήμερα, περίπου είκοσι χρόνια αργότερα, η συνδυασμένη παραγωγή των EWOS έχει φτάσει σε ένα τόσο σημαντικό ορόσημο με την παγιοποίηση της εμπιστοσύνης του πελάτη."

ο Alf Helge Årskog, πρώην EWOS με τη Νορβηγία και τώρα Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Harvest, η μεγαλύτερη εταιρεία καλλιέργειας στον κόσμο των ψαριών, δήλωσε: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος που EWOS εχει ανέλθει σε 1 εκατ. τόνους της παραγωγής ζωοτροφών σε ένα έτος, για πρώτη φορά. Αυτό το ορόσημο αντανακλά την τεράστια αύξηση στη βιομηχανία και τη μεγάλη σημασία της EWOS, τόσο ως προμηθευτής των ζωοτροφών και μια ισχυρή συμβολή στην ανάπτυξη της βιομηχανίας μας. "

ο Lars Wiberg, Πρόεδρος της EWOS Καναδά από το 1991 - 1994, εντάχθηκε στην EWOS το 1970 ως διευθυντής παραγωγής και θυμάται τις προκλήσεις από τη λήψη της εταιρείας από μια «τοπικη σκανδιναβικη εταιρια » σε οργάνωση σε μια διεθνή προσανατολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr