Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

υδροπονικες ζωοτροφες


Κατά τη διαδικασία της φύτρωσης των σπόρων διενεργουνται μια σειρά πολυ σημαντικων ποιοτικών και ποσοτικών μεταβολών.

Το φυτρο του σπόρου, , με τη χρήση των ενεργειακων του αποθέματων, όπως υδατάνθρακες και λίπη, είναι σε θέση να μετατραπει σε λίγες μέρες σε ένα φυταριο με την ικανότητα να συλλάβει την ενέργεια από τον ήλιο (φωτοσύνθεση) και να απορροφησει νερό και μεταλλικά στοιχεία.

Σε αυτή την κατάσταση, το φυτο, τόσο στο υπέργειο τμήμα του οσοκαι το ριζικό σύστημα είναι σε μια έκρηξη ανάπτυξης, έχει μικρή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και υψηλή σε πρωτεΐνη, μέρος των οποίων είναι στα φυλλα, έτσι ένα μεγάλο μέρος των αμινοξέων είναι διαθεσιμα και είναι πιο εύκολα να χρησιμοποιηθούν από τα ζώα που τα καταναλώνοει.

Ως εκ τούτου, η ηδροπονικη χορτομαζα ειναι προϊόν διατροφής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων είναι τα εξής:

• Είναι ζωντανη τροφη

Πράγματι, σε αντίθεση με τυχόν υπολείμματα τροφων σε ένα λιβάδι, αυτό είναι ένα προϊόν που ειναι ζωντανο στο στόμα του ζώου, διατηρώντας έτσι όλες τις βιταμίνες και τα πεπτικά ένζυμα, που είναι τόσο πολύτιμα για το ζωικό κεφάλαιο .

• Είναι πλήρη και συμπυκνωμενη τροφη

εκτος απο τα πρώτα πράσινα φύλλα, τα υπολειματα των σπόρων ειναι πλουσια σε άμυλο και το ριζικό σύστημα πλούσιο σε σάκχαρα και πρωτεΐνες.

Το αποτέλεσμα είναι μια ισορροπημένη, πλήρη και σταθερή σύνθεση, παρέχοντας στα ζωα διατροφικές αρχές κατά τον καλύτερο τρόπο.

• Είναι φυσικό

Σε αντίθεση με άλλες ζωοτροφές , η ηδροπονικη χορτομαζα προέρχεται από τη φυσική βλάστηση και σχηματισμό φυταρίων που τρώγεται εξ ολοκληρου απο το ζωο . Οι ίδιοι παράγοντες που παράγουν την ταχεία ανάπτυξη των φυτών μεταδίδονται σε καλή μεταβολική διαδικασία αφομοίωσης και στο ζώο.

• Είναι επιθυμητό

Η εμφάνισή του, το χρώμα, γεύση και υφή ελκυουν τα ζωα και εκτός από όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιγράφονται, περιλαμβάνεται ένα μέρος του νερού που χρειάζεται στη διατροφή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr