Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

international Grain Trading Summit, Egypt, Sharm El Sheikh (hotel Jolie Ville Golf&Resort) on April 17

Το Υπουργείο Αγροτικής Πολιτικής και Τροφίμων της Ουκρανίας, και η GAFTA παρέχει υποστήριξη στη συνοδο Κορυφής - 2011.η οποία θα λάβει χώρα κατά παράδοση στο Σαρμ Ελ Sheikh, στις 17 Απριλίου - 19 Απρ 2011.
Παρόλο που διοργανώνεται το σημαντικό γεγονός για το παγκόσμιο εμπόριο σε τέτοια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, οι αιγυπτοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αιγυπτιακή αγορά είναι αξιόπιστη εταίρος για όλους τους επιχειρηματίες. Ως αποτέλεσμα, δεν συμμερίζονται τους φόβους ! - Αίγυπτος παραμένει η βασική αγορά σιτηρών στον κόσμο
Η τρέχουσα σεζόν σιτηρων έγινε μια δοκιμαστική περίοδος για πολλούς παράγοντες της αγοράς: οι εξαγωγείς αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω των περιορισμών των εξαγωγών σιτηρών, οι εισαγωγείς που υποφέρουν από την αυξανόμενη τιμές των σιτηρών.

Κύριος στόχος του συνεδρίου ειναι να βοηθήσει την ενεργό διάλογο μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας εξαγωγέων του σιταριού, του καλαμποκιού, κριθαριού και άλλες καλλιέργειες και οι εισαγωγείς από τις χώρες των περιοχών της μεσης ανατολης Παρά τα γεγονότα των τελευταιων εβδομάδων, η APK-Inform προετοιμαζει για την οργάνωση της τακτικής διεθνούς Grain Trading Σύνοδο Κορυφής, η οποία λαμβάνει χώρα και πάλι στην Αίγυπτο, Sharm El Sheikh (ξενοδοχείο Jolie Ville Golf & Resort) στις 17 έως 19 Απρ. 2011.

Το πρόγραμμα της Συνόδου Κορυφής περιλαμβάνει την παρουσίαση του Leandro Pierbattisti, εμπειρογνώμονας της Γαλλίας για την εξαγωγή σιτηρων , σχετικά με το θέμα "εξαγωγές σιτηρών από
τη Γαλλία - τα αποτελέσματα της τρέχουσας περιόδου, τις προοπτικές του επόμενου έτους".
Ως υπενθύμιση, η Export Сereales είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε και χρηματοδοτείται από εξαγωγείς γαλλικών σιτηρων . Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1991. Μέχρι σήμερα, ο ετήσιος προϋπολογισμός της Export céréales «φτάνει 2,3 εκατ. ευρώ. Η οργάνωση έχει 3 γραφεία αντιπροσωπευσης (Μαρόκο, την Αίγυπτο και την Κίνα), η έδρα βρίσκεται στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr