Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

(«Βιολογική Γεωργία» , «Βιολογική Κτηνοτροφία» , «Προστασία της Λίμνης Δοϊράνης» , «Πρόγραμμα απειλούμενων με εγκατάλειψη φυλών αγροτικών ζώων»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΕΓΓΕΙΟΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ (Χω.Πε.Εγ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται στους δικαιούχους παραγωγούς του νομού μας , οι οποίοι είναι ενταγμένοι στα αγροπεριβαλλοντικά μέτρα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων («Βιολογική Γεωργία» , «Βιολογική Κτηνοτροφία» , «Προστασία της Λίμνης Δοϊράνης» , «Πρόγραμμα απειλούμενων με εγκατάλειψη φυλών αγροτικών ζώων» ) , ότι εφόσον μετά την ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων τους στο νέο χαρτογραφικό υπόβαθρο, σύμφωνα με την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης του 2009 , προκύπτουν μειώσεις στην συνολική ενταγμένη έκταση ή αλλαγές στον αριθμό των αγροτεμαχίων από το Σ.Π.Δ που είναι σε ισχύ , υποχρεούνται να καταθέσουν αίτηση τροποποίησης Σ.Π.Δ έως την 29η -9-2010.
Η αίτηση τροποποίησης πρέπει να κατατεθεί στο τμήμα Χω.Πε.Εγ της υπηρεσίας μας και θα αποτελείται από συγκεκριμένο Υπόδειγμα αίτησης (Ε_1) - το οποίο διατίθεται από εμάς και υπάρχει επίσης ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε www.opekepe.gr - στην οποία θα επισυνάπτεται η Εξατομίκευση της Ενιαίας Δήλωσης Εκμετάλλευσης του έτους 2009.
Σε ότι αφορά την εξατομίκευση οι δικαιούχοι παραγωγοί ή οι γεωπόνοι σύμβουλοί τους μπορούν να την λαμβάνουν από το Περιφερειακό Γραφείο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε στο Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 14 –Κιλκίς) , από την Ε.Α.Σ. Κιλκίς (Θεσσαλονίκης 20- Κιλκίς) ή και από τμήμα Χω.Πε.Εγ της υπηρεσίας μας . Συνιστούμε προσεκτικό έλεγχο αυτής προτού κατατεθεί ,δεδομένου ότι το τροποποιημένο Σ.Π.Δ αποτελεί τροποποίηση της σύμβασης μέχρι την λήξη της πενταετίας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της.
Τέλος ενημερώνουμε όλους τους δικαιούχους των ανωτέρω αγροπεριβαλλοντικών μέτρων , ότι η υπηρεσία μας είχε από διμήνου σχεδόν ολοκληρώσει το σύνολο των ελέγχων που όφειλε να κάνει για την πληρωμή τους. Οι πρόσφατες όμως αλλαγές ,όπως γίνεται αντιληπτό ,θα επανεκκινήσουν την διαδικασία από μηδενική σχεδόν βάση μετά το πέρας των τροποποιήσεων και για το λόγο αυτό δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε το πότε θα αρχίσουν οι πληρωμές τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Χω.Πε.Εγ. της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης ( Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3 , 1ος όροφος , Τηλ. 234135114 , -113 , -115 , -123 , -126, Ηλ. δ/νση : u12910@minagric.gr , u12911@minagric.gr )


Κιλκίς 6-8-2010
ΓΙΑ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr