Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο χρόνος προσθέτει αξία στην ελληνική γραπα

Όσοι είναι κάτω απο 40 ετων Έλληνες της Ελλάδας μεγάλωσαν με ανεξέλεγκτη πρόσβαση σε αλκοόλ  από Πολύ μικρή ηλικία με αποτέλεσμα όλοι να έχουμε χάσει κάποιον αγαπημένο .Ένας λόγος ήταν η κακή ποιότητα που μας σερβίρουν.
Όμως πλέον θεωρώ, η άγνοια και μόνο είναι ο λόγος που στην Ελλάδα ακόμα  πωλείται ουίσκι και βότκα και λοιπά σκληρά ποτά που Είναι Ξενοφερτα και δεν ταιριάζουν με τρόπο ζωής των Ελλήνων.
Η αιτία είναι ότι Υπάρχει αρκετή ποσότητα  γραπά και τσίπουρο αδιαφιλονίκητης ποιότητας  που πολύ γρήγορα θα αποκτήσει το μμερίδιο της στη αγορά.
Είναι θέμα δοκιμής ,καθαρά
Απόσταγμα σταφυλής παλαιόμενο σε δρυινα βαρέλια  για τουλάχιστον12 μηνες. Πέρα από τα οργανοληπτικα χαρακτηριστικά και την υποκειμενικότητα της γεύσης η καλή διάθεση προέρχεται και απο την γνώση ότι το προϊόν είναι από κάποιον Έλληνα παραγωγό που μμοιράζεται  το πάθος και την τέχνη του και Είναι ανώτερη ποιοτική αλκοόλη και όχι βιόμηχανικο αλκοόλ από αγνώστη προέλευσης.
Οπότε αγοράζουμε ένα δρυινο βαρέλι   βΆζουμε νερό για νασφιξει. Τον Σεπτεμβρίο προσθέτουμε γραπα
Θα Έχουμε απώλεια 15%
Του χρόνου στο επόμενο καζάνι το κερνάμε
Και όλοι παθαίνουν πλάκα τι μπορει να γίνει σε ένα μόνο χρόνο με το χρώμα, τη γεύση,το άρωμα  ώστε δεν πιστεύουν  ότι αυτό που πίνουν είναι τσίπουρο. Η προστιθέμενη αξία όμως Είναι ο σέβαςμος που μεσά από αυτή την διαδικασία αποκτάει ο πότης για το οινόπνευμα, που τον οδηγεί σε μετρημένη κατανάλωση,

Πιες λίγο αλλά πιες το καλύτερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr