Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Κίνα: η αύξηση αστικοποίησης αυξάνει τη ζήτηση για σιτηρά

Η ταχεία ανάπτυξη στην αστικοποίηση στην Κίνα είχε ως αποτέλεσμα η κατανάλωση των δημητριακών έχει επίσης αυξηθεί και παρά τις συνεχομενες καλες συγκομιδες της Κίνας κατά τα τελευταία εννέα χρόνια εξακολουθούν να είναι ανεπαρκή για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση.
Κίνα: η αύξηση αστικοποίησης αυξάνει τη ζήτηση για σιτηρά

 Το ποσοστό αστικοποίησης της Κίνας έφθασε 52,57% από το τέλος του 2012, 1,3% υψηλότερα σημεία από το 2011, σύμφωνα με τον Chen Xiwen, αναπληρωτής διευθυντής της ηγετικής ομάδας για την αγροτική εργασία,  της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Η δίαιτα από τα 21 εκατομμύρια αγρότεςπου μετατραπηκανσε κατοίκους των πόλεων το περασμένο έτος είναι πιθανό να αλλάξει αναλόγως, καθώς οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις γενικά καταναλώνουν περισσότερο κρέας και αυγά.

"Εάν η παραγωγή δημητριακών της χώρας δεν θα επιταχύνθει, πιθανή έλλειψη τροφίμων θα απειλήσει την ανάπτυξη της αστικοποίησης," Chen προειδοποίησε. Προκειμένου να υποστηριχθεί η ανάπτυξη της αστικής επέκτασης, η Κίνα πρέπει να καταβάλει προσπάθειες για να εξασφαλίσει μια σταθερή προμήθεια των σιτηρών

Από το 2000 έως το 2012, η κινεζική παραγωγή χοιρινού κρέατος αυξήθηκε κατά 14,94 εκατ. μετρικούς τόνους. Η αύξηση μόνο του είναι ίσο με το 66% της συνολικής παραγωγής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό το έτος, η παραγωγή χοιρινού κρέατος της Κίνας θα μπορούσε να φθάσει περίπου 51,6 εκατομμύρια μετρικούς τόνους, η οποία είναι ίση με το ήμισυ σχεδόν της συνολικής παγκόσμιας παραγωγής.

Η Κινεζική παραγωγή κρέατος κοτόπουλων έχει αυξηθεί κατά 4,46 εκατομμύρια μετρικούς τόνους από το 2000. Οι προβλέψεις για το τρέχον έτος ειναι 13,73 εκατομμύρια μετρικούς τόνους, καθιστώντας την τη  δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγό μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

πηγη all about feed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr