Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ελληνικο viagra τα τριβολια?

τα τσαπλαγκαθα ή κατα κοσμο τριβολια ηταν οτι χειροτερο για τα ποδηλατα μας,τις μπαλες  και για  ποδια μας οταν ημουν μικρος .
ομως σε καποιους ειναι χρησιμο


Τι είναι το τριβολι ;
Tribulus Terrestris,  είναι ένα βότανο που έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική της Κίνας και της Ινδίας για αιώνες.

ειναι ερπον αγκαθι πολυετες με βλαστους απο 10-50εκ ανθιζει απο Μαρτιο εως Μαιο και παραγει εως τον Σεπτεμβριο  συναντιεται σε ξηρα και φτωχα εδαφη Ο καρπος ειναι ενα τελειο πενταγωνο με αιχμηρα ακρα  Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, το Tribulus Terrestris έγινε γνωστό στη Βόρεια Αμερική οταν αθλητές Ολυμπιακών αγωνων της Ανατολικής Ευρώπης δήλωσαν ότι η λήψη tribulus βοήθησε την απόδοσή τους.Οι δραστικές ενώσεις σε tribulus ονομάζονται στεροειδη σαπωνίνες. Δύο τύποι, που ονομάζονται furostanol γλυκοζίτες και spirostanol γλυκοσίτες, φαίνεται να ευθυνονται για την δραση του tribulus. Αυτές οι σαπωνίνες βρίσκονται κυρίως στο φύλλο. 
Χρησεις Tribulus;
 
πιο συχνά χρησιμοποιείται για την υπογονιμότητα, στυτική δυσλειτουργία και χαμηλή λίμπιντο. Κατά την τελευταία δεκαετία, έχει γίνει δημοφιλής για τη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων.

έρευνες που διεξάγoνται στη Βουλγαρία και τη Ρωσία δείχνουν ότι το tribulus αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης  , DHEA και τα οιστρογόνα. Ο σχεδιασμός αυτών των ερευνητικών μελετών, ωστόσο, έχει αμφισβητηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr