Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ξεκιναει η σπορα ελαιοκραμβης ιδανικες οι συνθηκες

οι βροχες της τελευταιας εβδομαδας  ειναι οτι καλυτερο για την σπορα της ελαιοκραμβης .
 με τις διεθνεις τιμες να ειναι σταθερα πανω απο 500ευρω/τοννο οι προοπτικες ειναι ιδανικες για τους καλιεργητες . η ελαιοκραμβη πλεον ειναι μια γνωστη καλιεργεια στους γεωργους   με φανατικους  υποστηρικτες .Στο παιχνιδι των υβριδιων μπαινει φετος και η ΒΑΥΕR με δυο υβριδια
Τα VECTRA και BAGIRA είναι υβρίδια υψηλής απόδοσης που προέρχονται από το επιτυχημένο πρόγραμμα βελτίωσης της Εταιρίας και παρέχουν στους παραγωγούς συγκριτικά πλεονεκτήματα για βιώσιμη και αποδοτική παραγωγή με βελτιωμένη απόδοση και κερδοφορία.Και τα δύο υβρίδια προσαρμόζονται άριστα στο ελληνικό οικοσύστημα προσφέροντας βασικά πλεονεκτήματα όπως:
  • Ισχυρή ανάπτυξη ακόμα και μετά από «ήπια κατεργασία εδάφους»
  • Υψηλή ικανότητα απόδοσης
  • Πρωιμότητα
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι και υψηλή σύνθεση σε ποιοτικό λάδι
επισης καλη και δοκιμασμενη λυση ειναι και  το  RALLY F1
Γρήγορη και ισχυρή πρώτη ανάπτυξη. Πολύ ισχυρό ριζικό σύστημα μέχρι το στάδιο της ροζέτας. μεσοπρώιμο υβρίδιο όσο αφορά στη βλάστηση των παραγωγικών οργάνων ώστε να αποφεύγεται το ρίσκο του πρώιμου παγετού. Δυνατό κεντρικό στέλεχος. Μέσο ύψος φυτών > 1,7μ με πολλούς δευτερεύοντες κλάδους. Γρήγορο πέρασμα στην ανθοφορία. Ανθεκτική στο "τίναγμα" και το άνοιγμα των λοβών. Σπόρος με υψηλό ειδικό βάρος άνω του 7γρ./1000 σπόρων. Υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο >50% και μέγιστης ποιότητας κραμβόπιτα με ελάχιστο επίπεδο σε γλυκοζινόλες. Προτεινώμενη δόση σποράς 50.000-60.000 σπόροι/στρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr