Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Σιτάρι οι τιμές στην αγορά της Ρωσίας άρχισαν να μειώνονται[Οι τιμές του σιταριού στη ρωσική αγορά άρχισαν να μειώνονται] Οι περισσότερες Δυτικές υπηρεσίες ξεκίνησαν την αναφορα της αγοράς σιτηρών στην περιοχή με την είδηση ​​αυτή. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για τα δεδομένα της κορυφαίας ρωσικής εταιρείας αναλυσεων SovEcon, τα οποία δείχνουν ότι η ανοδική τάση στις τιμές των σιτηρών στην αγορά της Ρωσίας έχει σταματησει. Ο λόγος για την αλλαγή έιναι ο ανταγωνισμός στην αγορά των εξαγωγών.
Εξαιτίας των υψηλών τιμών, τον Μάρτιο οι ρωσικές εταιριες απώλεσαν  σιτάρι  μια σειρά από σημαντικές διεθνείς δημοπρασίες. Εν τω μεταξύ, οι προοπτικές για τη καινουρια σοδειά είναι αισιόδοξες και αναμένουν σταδιακή μείωση των τιμών αγοράς στις σημαντικότερες  σιτοπαραγωγικες περιοχές

Σύμφωνα  με την SovEcon την περασμένη εβδομάδα (έως  23 Μάρτιου ) ο μέσος όρος τιμης  σίτου αλευροποιίας ποιότητας (12,5% πρωτεΐνη) στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας μειώθηκε κατά 0,4% σε 6.675 ρούβλια ($ 228) ανά τόνο και το σιτάρι βαθμού 4 (11,5 % πρωτεΐνη) μειώθηκε κατά 0,7% σε 6,625 ρούβλια ($ 226) ανά τόνο. (Πηγή: Agrarheute 03/26/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr