Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Smart Farming. παρουσιαση Agritechnica 2011

Η γερμανική εταιρεία, ένακατασκευαστής πλοήγησης GPS για γεωργικούς ελκυστήρες - Müller-Elektronics παρουσιάζει ένα νέο σύστημα για γεωργια ακριβείας -

Η επίσημη πρεμιέρα του «SmartFarming. " θα είναι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας κατά τη διάρκεια της έκθεσης για τα γεωργικά μηχανήματα - Agritechnica 2011 στο Ανόβερο της Γερμανίας.



Νέο σύστημα πληροφορικής επιτρέπει τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση του χρόνου και της εργασίας των διαδικασιών στο αγρόκτημα. Βασίζεται σε απευθείας σύνδεση και υλοποιείται μέσω του υπολογιστή με βάση το αγρόκτημα και ISOBUS τρακτέρ τερματικού σταθμού και / ή στο χειρισμό μηχανημάτων.



Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται αποθηκεύονται με την αποστολή ενός ασύρματου σήματος, που χρησιμεύει ως βαση δεδομενων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό, ανάλυση και τεκμηρίωση.



Η Müller-Elektronik από δηλώνει κατηγορηματικά ότι το σύστημα που βοηθά να παρακολουθούνται όλες οι διαδικασίες εργασιών στον τομέα που με καλή διαχείριση μπορεί να οδηγήσει σε πολύ μεγάλες εξοικονομήσεις, ιδίως σε εργασιες όπως ο ψεκασμός ή σπορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr