Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Γερμανικές εταιρείες σχεδιάζουν καλύτερη χρήση των υποπροιοντων ηλίανθου

/ / 5 Οκτώβρη 2011
Τρεις εταιρείες σχεδιάζουν μια βιομηχανική μονάδα στο λιμάνι του Neuss για την ανακύκλωση της βιομάζας και ιδίως των υποπροιοντων ηλίανθου .
Η εταιρεία SoBlex έχει σχέδια για την κατασκευή εργοστασίου για την περαιτέρω επεξεργασία των υποπροιοντων ηλίανθου ,
Η SoBlex ανέπτυξε μια διαδικασία που επιτρεπει να κατασκευαστούν δύο προϊόντα . Ένας από αυτα είναι ζωοτροφές. «η ηλίοπιτα είναι ήδη σε χρήση στις ζωοτροφές», δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής SoBlex Erhard Bazak.

Ωστόσο, λόγω των κελυφων θεωρείται λιγότερο πολύτιμο προϊόν που χρησιμοποιείται κυρίως στις ζωοτροφές μηρυκαστικών.

"Έχουμε χωρίσει το κελυφος από τους σπόρους," Τα εσωτερικά μέρη του σπόροι είναι το πολύτιμο μέρος του ηλίανθου και μπορεί να ταιστει σε ψάρια και άλλα ζώα παραγωγής.

Μη ΓΤΟ
Διατροφή των ζώων από μη γενετικά τροποποιημένα φυτά εχει μεγαλη ζήτηση , σύμφωνα με τον Bazak. «Ειδικά στην Αγγλία η ζήτηση είναι τεράστια", είπε.

Τα τσοφλια θα πωλούνται ως πηγή βιοκαυσίμου. " έχουν την ίδια θερμιδική αξία με συσσωματώματα ξύλου. Η ενεργειακή απόδοση είναι υψηλή, Η Ελβετική εταιρια,κατασκευαστής εξοπλισμού , Buhler θα φροντίσει για το τεχνικό μέρος της διαδικασίας

Το επιχειρηματικό σχέδιο της SoBlex προβλέπει επίσης τη συνεργασία με εταιρείες που βρίσκονται στο λιμάνι του Neuss. Προβλέπεται ότι η Thywissen, στην οποια παράγεται κραμβέλαιο, αλλά και το ηλιέλαιο, θα προμηθεύει την SoBlex με 60.000 τόνους υποπροιοντα ηλιοτροπίου κατά το πρώτο έτος.

Οι επενδυτές ήθελαν
Ο διευθυντής Bazak παραγωγής ΤΗς SoBlex έχει ένα φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα για την εκμετάλλευση . "Στο τέλος του 2012 σκοπεύουμε να τρέξει το πρώτο τεστ με μειωμένο όγκο."
το σύνολο της επένδυσης εκτιμάται σε € 50.000.000
πηγηall about feed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr