Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Global and Middle East grain outlook 2011

Η Ρωσική Ένωση δημητριακων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας διοργανωνει το VI Διεθνές Συνέδριο εμποριου δημητριακων με τιτλο
Global and Middle East grain outlook 2011».
Κατά τα τελευταία έξι χρόνια, η Διάσκεψη έχει γίνει ένα γεγονός ορόσημο για τους συμμετέχοντες της αγοράς σιτηρών παγκοσμίως, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1500 εκπρόσωποι από 52 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, την Αίγυπτο, την Ουκρανία, Ελβετία, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, τη Συρία, Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, το Λίβανο, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γερμανία και άλλες χώρες.

Φέτος η Διάσκεψη θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο, όταν η συγκομιδή εχει συνοψίστει, και θα ληφθουν αντικειμενικά δεδομένα για το σύνολο των καλλιεργειών και των ποιοτικών χαρακτηριστικών των σιτηρών, τις εξαγωγικές δυνατότητες των μεγάλων παικτών στην παγκόσμια αγορά σιτηρών και οι ανάγκες των εισαγωγέων .

Στα πλαίσια της Διάσκεψης κορυφαίοι ειδικοι θα παρέχουν εκτιμήσεις για την τρέχουσα κατάσταση και τις τάσεις της κατάστασης στην αγορά σιτηρών παγκοσμίως, τις προοπτικές ανάπτυξης εμπορευματικών μεταφορών στην αγορά και τον αντίκτυπό της στην αγορά σιτηρών, θα καλύψει ο αντίκτυπος της συναλλαγματικής πολιτικής και την κατάσταση στο χρηματοπιστωτικών αγορών σχετικά με την κατάσταση της αγοράς σιτηρών, τα προβλήματα της διαχείρισης των κινδύνων στο διεθνές εμπόριο σιτηρών, νομικές πτυχές της προσφοράς σιτηρών στη Μέση Ανατολή. Πιθανά σενάρια της παραγωγής, της κατανάλωσης και της παγκόσμιας ανάπτυξης του εμπορίου σιτηρών, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση του πληθυσμού και της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής, ανάπτυξη προγραμμάτων για την παραγωγή βιοκαυσίμων κα επεξεργασία των σιτηρών, μεταφορά της παραγωγής σιτηρών σε άλλες χώρες . και των συνδεδεμένων θέματα αυτά θα συζητηθούν.



Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν μια ιδανική ευκαιρία για αποτελεσματική εργασία, την απολαβή χρήσιμων πληροφοριών, ανοιχτή και εποικοδομητική επικοινωνία των επιχειρήσεων.
πηγη agropages.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr