Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

εξαγωγές σιτηρών ρεκόρ για τη Νότια Αυστραλία

Adelaide, Αυστραλία - oi εξαγωγές δημητριακών από τα λιμάνια της Viterra τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο ξεπέρασε 2.260.000 τόνους, και αποτελει ρεκορ σε τρεις συνεχόμενους μήνες στην ιστορία των χύμα εξαγωγών σιτηρών από τη Νότια Αυστραλία, η εταιρεία ανέφερε στις 13 Απριλίου.

Αυτό συνεχίζεται το πρόγραμμα αποστολής ρεκόρ, το οποίο έχει δει 3,8 εκατ. τόνων που εξάγονται από Οκτώβριος 2010 - Μάρτιος 2011.

Ο Dean McQueen, εκτελεστικός διευθυντής της Viterra, δήλωσε ότι υπάρχει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά στην Νότια Αυστραλία με ένα ικανοποιητικο αριθμό δραστικών εξαγωγεων σιτηρών.

"Από τους 3,8 εκατομμύρια τόνους σιτηρών, που αποστέλλονται από τον Οκτώβριο, 2,6 εκατομμύρια τόνους ανήκε σε εμπόρους εκτός της Viterra», δήλωσε ο McQueen. "Αυτό το έτος, δώδεκα εταιρείες έχουν πραγματοποιήσει εξαγωγές σίτου από τη Νότιο Αυστραλία . Μόλις πριν από τρία χρόνια, υπήρχε μόνον ένας εξαγωγέας
Δεδομένου ότι εισηλθε στην αυστραλιανή βιομηχανία σπόρων, το 2009, Viterra έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές που αποσκοπούν στη βελτίωση της αποτελεσματικής λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας των εξαγωγών της Νότιας Αυστραλίας, προς όφελος των παραγωγών, των εξαγωγέων και των πελατών προορισμού.

«Η Viterra έχει επενδύσει περισσότερα από ένα 35 εκατομμύρια δολάρια κατά τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες στην αποθήκευση, τη μεταφορά, την εφοδιαστική και λιμενικες υποδομες , είπε.

"Αυτά τα μεγεθη όγκου έχουν επιτευχθεί, λογω της υπαρξης μιας ευρείας βάσης πελατών, καθώς και διαφορετικών τύπων και ποιοτήτων των σιτηρών. Για παράδειγμα, το Φεβρουάριο θα εξηγάγε το μεγαλύτερο αριθμό των διαφορετικων βαθμών σιτηρών στην ιστορία μας."

Μετά τη συγκομιδή ρεκόρ, .
"» δήλωσε ο McQueen. "Τρέχουσα πρωτοβουλία μας για την πρόσληψη 200 μόνιμων περιφερειακές εργαζόμενοιπου θα ενισχύσει περαιτέρω τις δραστηριότητές μας για να εκτελέστει το πρόγραμμα αποστολων και να προετοιμαστούν για την επόμενη συγκομιδή. "

πηγη Viterra report world-Grain.com, 14 Απριλίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr