Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Αγορά σιτηρών στη Ρωσία: ζωντανη και ακμαια



Στη Ρωσία, η εκστρατεία συλλογής συνεχίζεται , η αγορά βρίσκεται αντιμέτωπη με την αύξηση του αριθμού των προσφορών σιτηρών. Η συγκομιδή στο νοτια έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, οι αγρότες από το ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας είναι στα μέσα της εκστρατείας, και στα Ουράλια καιστις δυτικές περιοχές της Σιβηρίας μολις άρχισε

Παράλληλα, στην αγορά της Νότιας ρωσιας η ζήτηση για σιτηρα από επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό εντατικοποιειται , η οποία βοηθά στην αύξηση των τιμών πώλησης σιτηρών από τους παραγωγούς γεωργικών προϊόντων της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι τιμές προσφοράς για δημητριακά (σιτάρι και κριθάρι) αυξήθηκαν κατά 500 ρούβλια / t. Λαμβάνοντας υπόψη τις ευνοϊκές συνθήκες στην παγκόσμια αγορά μια σειρά από εμπορικές εταιρείες αύξησαν τις αγοραστικες τιμές προκειμένου να προσελκύσουν τις αναγκαίες ποσότητες των σπόρων.

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας APK-Inform , οι τιμές προσφοράς για το αλευροποιησιμο σιταρι στη νότια περιοχή ποικίλλουν εντός του εύρους των 5000-6000 ρούβλια / t CPT ανάλογα με την τάξη του σιταριού. οι τιμές για την κριθή ζωοτροφών στη νότια περιοχή είχαν δηλωθεί εντός του εύρους των 6100-6500 ρούβλια / t CPT.


Αυτή η τάση οδηγεί στο γεγονός ότι οι συμμετέχοντες στην αγορά δεν αποκλείουν την πιθανότητα μιας σταδιακής αύξησης της προσφοράς / ζήτησης των τιμών, σύμφωνα με τους όρους της διατήρησης της ισχυρής ζήτησης για σπόρους από επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγγελίες

στειλτε τις αγγελιες σας
kostasmertzemekis@yahoo.gr